zondag 28 november 2010

Reggae Fusion // Wrldbeat

Introductie

Op 27 november de lekkerste reggae-vibes binnen de muren van Buk Buk! Leg je verse toppen dus nu te drogen en stel die afspraak met je kapper nog effe uit, want voor je het weet is het al zover! Eerst zal de band WRLDBEAT je dreads laten wapperen met een angstaanjagend relaxte mix van reggae, latin, funk en pop, waarna 400% Ivo en Dr. Tjonk het beste uit hun enorme reggae, latin, hiphop-fusion-platencollectie zullen draaien. Een avond die je niet mag missen! Get up, stand up en breng je rasta-ass hierheen!

WRLDBEAT
Reggae, funk, latin en pop worden gekruid en vermalen in de smeltkroes van deze multi-nationale samenzwering. Met een mexicaanse zanger / percussionist, de toetsenist, een drummer en een vocaliste uit Suriname, een gitarist uit Belgie en 'home-grown' bassist, saxofonist en andere helft van de vrouwelijke zangpartij, vermengt deze groep van oudgedienden en nieuwelingen Caraïbische ritmes met Amerikaanse funk en rap en Europese pop.

De ritmesectie begon 25 jaar geleden in de Nederlandse reggae-formatie 'What fun!' en ervoer een korte periode van nationale bekendheid toen hun single 'the right side won' naar de top van de hitlijsten schoot. Nog steeds niet uitgekeken op de muziek-scene besloten ze hun krachten te bundelen met Milber Feirrera, die leerde drummen als tiener in de bands van zijn oom in San Christobal in Mexico. Ze vonden de getalenteerde sista Deb bereid toetsen te spelen en struikelden min of meer per toeval over de twee zangeressen wier stemmen zo mooi combineerden dat het leek alsof ze voorbestemd waren samen te zingen. Laatst en luidst werd funk-veteraan Mick aan de band toegevoegd en WRLDBEAT was klaar voor de wereld!

De avond zal uitgedraaid worden door niemand minder dan 400% Ivo, Rookamer en Dr. Tjonk!
Mis deze sjid niet!


--------------------------------------------------------------------------------
Aanvang: 21: 00
entree: €4
--------------------------------------------------------------------------------
Optreden
De band speelde op het podium in het cafe. De bezetting was 1 zanger, 2 zangeressen, drummer, bassist, toetsenist, saxofonist.Alle foto's van het optreden zie onderstaande link

Reggae Fusion Wrldbeat Foto's